Ben

“Ik heb altijd al willen snappen hoe de dingen in de natuur werken. In de boom voor m’n raam maar ook de interacties binnen een bos.”

Berber

“Het onderwijs is persoonlijk. Omdat de universiteit niet zo groot is ken je je docenten en medestudenten én kennen zij jou. Dat vind ik heel fijn.”

Louis

“Ik wil graag het verschil maken voor de lokale gemeenschap in mijn land, het Afrikaanse continent en misschien zelfs de wereld.”

Anna

“Je hebt moed nodig om te zeggen ik stop met mijn studie en zoek iets dat beter bij mij past’’.

Mathijs

“Ik heb altijd al een interesse gehad in de natuur. In mijn eigen moestuin was ik al vroeg bezig met verschillende soorten planten.”

Fernanda

“Ik wist meteen dat Biotechnologie de perfecte studie voor mij was, omdat het mijn liefde voor biologie, natuurkunde en scheikunde combineert.”

Quinlan

“Bij Wageningen University & Research kan ik verder met mijn passie voor de natuur en daarom past het zo goed bij mij.”

Jantien

“Jonge mensen willen écht veranderen, maar dat kunnen ze niet alleen. WUR helpt mij de bruggenbouwer te zijn tussen twee werelden die elkaar niet begrijpen.”

Environmental Sciences

Wil je ook een positieve impact maken op het milieu? Door bijvoorbeeld bij te dragen aan het terugdringen van klimaatverandering én sta jij voor duurzaamheid? Join the club van de bacheloropleiding Environmental Sciences.

Communicatie en Life Sciences

Vind jij het interessant om bij te dragen aan depolarisatie rond thema’s als klimaatverandering? Om uit te zoeken hoe je mensen middels sociale media kunt motiveren tot duurzamer gedrag? Of juist hoe je inwoners kan beïnvloeden hun huis te verduurzamen? Dan is de bacheloropleiding Communicatie en Life Sciences je op het lijf geschreven.