Ben

“Ik heb altijd al willen snappen hoe de dingen in de natuur werken. In de boom voor m’n raam maar ook de interacties binnen een bos.”

Berber

“Het onderwijs is persoonlijk. Omdat de universiteit niet zo groot is ken je je docenten en medestudenten én kennen zij jou. Dat vind ik heel fijn.”

Anna

“Je hebt moed nodig om te zeggen ik stop met mijn studie en zoek iets dat beter bij mij past’’.

Fernanda

“Ik wist meteen dat Biotechnologie de perfecte studie voor mij was, omdat het mijn liefde voor biologie, natuurkunde en scheikunde combineert.”

Quinlan

“Bij Wageningen University & Research kan ik verder met mijn passie voor de natuur en daarom past het zo goed bij mij.”

Jantien

“Jonge mensen willen écht veranderen, maar dat kunnen ze niet alleen. WUR helpt mij de bruggenbouwer te zijn tussen twee werelden die elkaar niet begrijpen.”

Environmental Sciences

Wil je ook een positieve impact maken op het milieu? Door bijvoorbeeld bij te dragen aan het terugdringen van klimaatverandering én sta jij voor duurzaamheid? Join the club van de bacheloropleiding Environmental Sciences.

Communicatie en Life Sciences

Vind jij het interessant om bij te dragen aan depolarisatie rond thema’s als klimaatverandering? Om uit te zoeken hoe je mensen middels sociale media kunt motiveren tot duurzamer gedrag? Of juist hoe je inwoners kan beïnvloeden hun huis te verduurzamen? Dan is de bacheloropleiding Communicatie en Life Sciences je op het lijf geschreven.

Voeding en Gezondheid

Van bizarre crashdiëten tot broccoli als dé remedie tegen kanker; voeding in relatie tot gezondheid is een veel besproken onderwerp. Maar wil jij de diepte in en ontdekken wat wetenschap zegt over het effect van voeding op de gezondheid? Onderzoeken hoe voedingsstoffen invloed hebben op cellen, mensen en de maatschappij als geheel? Dan is de … Verder

Planten­wetenschappen

Voldoende en goed voedsel zonder dat er nog meer regenwoud wordt gekapt? Planten inzetten als nieuwe bron van energie of als grondstof voor nieuwe medicijnen? Als jij ook gelooft in power of plants, kom dan de bloemetjes buiten zetten bij de bacheloropleiding Plantenwetenschappen.